הכרעת דין בתיק פל"א 1841-09-13

: | גרסת הדפסה
פל"א
בית המשפט לתעבורה פתח תקוה
1841-09-13
21.10.2013
בפני :
טל אוסטפלד נאוי

- נגד -
:
מדינת ישראל
עו"ד גפני
:
גיא חסן (עציר)
עו"ד שלמה כהן
הכרעת דין

מתירה תיקון כתב האישום.

הנאשם/ת /הסנגור הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום.

לפיכך, אני מוצאת את הנאשם אשם בעבירות שיוחסו לו בכתב האישום ומרשיעה אותו בהתאם.

<#3#>

ניתנה והודעה היום י"ז חשון תשע"ד, 21/10/2013 במעמד הנוכחים.

טל אוסטפלד נאוי, שופטת

גזר דין

הנאשם הורשע לאחר שהודה בעבירות כדלקמן:

1.         נהיגה ללא רישיון נהיגה/בלתי מורשה, עבירה על סעיף 10 לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א- 1961.

2.         נהיגה תחת השפעת משקאות משכרים, עבירה על תקנה 26(2) לתקנות התעבורה, תשכ"א- 1961.

3.         נהיגה בקלות ראש, עבירה על סעיף 62(2) בקשר עם סעיף 38(2) לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א- 1961.

4.         אי ציות להוראות שוטר, עבירה על תקנה 23(א)(1) לתקנות התעבורה, תשכ"א- 1961.

5.         נהיגה ללא פוליסת ביטוח, עבירה על סעיף 2 לפקודת ביטוח רכב מנועי.

6.         גרימת תאונה בה נגרם נזק, עבירה על תקנה 21(ב)(2) לתקנות התעבורה, תשכ"א- 1961.

ב"כ המאשימה מבקשת להשית על הנאשם 5 חודשי מאסר בפועל, 18 חודשי פסילה, פסילה על תנאי, מאסר על תנאי וקנס כספי.

ב"כ המאשימה ציינה כי הסנגור רשאי לעתור לעונש מאסר לתקופה קצרה יותר, ואולם, לשיטתה, נוכח חומרת העבירות יש להשית עונש של 5 חודשים כפי שעתרה.

הסנגור ציין כי בתיק זה הושג הסדר מקל יותר, ואולם, בעקבות מחלוקת בעניין יצוגו של הנאשם שונה גם ההסדר.

הסנגור מציין כי מדובר בנאשם בעל עבר פלילי, אך מזה 4 שנים הוא הצליח להישמר ולא להסתבך עם החוק. עברו התעבורתי של הנאשם נקי, מדובר באדם שעובד ומפרנס את הוריו החרשים אילמים, מדובר במעידה חד פעמית, הנאשם הפיק את הלקח. לפיכך, הוא מבקש להסתפק בעונש מאסר מיום מעצרו של הנאשם.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה רכישת מנוי בקשת הסרה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד הסרת מסמך באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת 
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>